18:41 07.07.2017

Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід помічниці нардепа Полякова

2 хв читати
Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід помічниці нардепа Полякова

Апеляційний суд міста Києва залишив без змін запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 160 тис грн проти помічниці народного депутата фракції "Народний фронт" Максима Полякова Тетяни Любонько.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: постанову слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва від 21 червня 2017 року - залишити без змін; апеляційні скарги сторони захисту в кримінальному провадженні щодо підозрюваної Т.Любонько - залишити без задоволення", - повідомляє прес-служба суду в п'ятницю.

Як повідомлялося, 20 червня керівник САП Назар Холодницький повідомив, що в рамках розслідування кримінального провадження про незаконний видобуток бурштину затримано шістьох осіб: трьох помічників нардепів, охоронця, двох представників антикорупційних громадських організацій.

21 червня Солом'янський райсуд Києва ухвалив рішення про взяття під варту з альтернативою застави 160 тис. грн Т.Любонько.

Під час судового засідання народні депутати від "Народного фронту", зокрема М.Поляков, просили суд про запобіжний захід у вигляді їхнього поручительства. Пізніше М.Поляков повідомив, що за Т.Любонько внесли заставу її батьки і вона вийшла на свободу.

Покуратура продемонструвала членам регламентного комітету парламенту аудіозаписи розмов з нібито участю Т.Любонько, де вона обговорює з агентом, впровадженим слідством у схему, згідно з якою депутат може вносити законодавчі зміни за фінансову винагороду. Крім того, були продемонстровані відеозаписи, на яких передають гроші, за словами представників прокуратури, помічникам М.Полякова і нардепа з фракції "Блок Петра Порошенка" Борислава Розенблата.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА