17:04 20.07.2017

Аброськін представив нового керівника поліції Донеччини

2 хв читати
Аброськін представив нового керівника поліції Донеччини

Колишній керівник ГУ Нацполіції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, який 19 липня був призначений на пост першого заступника керівника Нацполіції України, представив колективу відомства нового начальника, яким став полковник поліції Віталій Невгад.

"Справу В'ячеслава Аброськіна, який за три роки відродив поліцію Донецької області, завдяки чому прифронтовій регіон став одним з найбезпечніших в країні, продовжить Віталій Невгад. Передача повноважень відбулася сьогодні, 20 липня, в Маріуполі під час наради з керівниками всіх територіальних підрозділів поліції Донеччини і силових відомств області ", - повідомляється в четвер на сайті главку поліції Донецької області.

До цього призначення В.Невгад обіймав посаду заступника начальника Головного управління Нацполіції в Донецькій області - начальника слідчого відділу. Представляючи колективу облуправління поліції нового керівника главку В.Аброськін зазначив, що за 3 роки в зону бойових дій добровільно приїхали служити лічені правоохоронці, а В.Невгад був одним з перших: у зоні проведення антитерористичної операції він з грудня 2014 року.

"Віталій Невгад відновив роботу слідчих підрозділів, пройшов серйозний шлях від простого міліціонера, всі посади від слідчого до керівника слідчого апарату главку. Це грамотний, професійно підготовлений офіцер. Упевнений, він буде гідно виконувати свої обов'язки, підхопить і розвине далі всі наші проекти, і поліція Донеччини піде ще далі", - зазначив В.Аброськін.

Новий глава поліції Донеччини зазначив, що усвідомлює всю відповідальність роботи в зоні АТО і готовий нести її разом з чотиритисячним колективом, який вважає найкращим у країні та готовим виконувати будь-які завдання.

"Ми дійсно доведемо це продовженням всіх починань, які були закладені, тих напрямків, в яких розвивається поліція, зокрема спільної роботи з громадськістю, дітьми, формування програми вже навіть не "Безпечне місто", а "Безпечна область", і продовження вже вам починати - "Безпечну Україну", тому що на Донеччині простежуються дуже прогресивні тенденції", - звернувся до присутніх він.

В.Невгад народився 10 травня 1973 Білоцерківському районі Київської області. Службу в правоохоронних органах розпочав 1994 року в Білоцерківському міськуправлінні міліції. З 2010 року працював заступником начальника слідчого управління ГУМВС у Київській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА