18:58 21.07.2017

КМДА продала будівлю на тисячу кв. м у центрі столиці на 9 млн грн дорожче від початкової вартості

2 хв читати
КМДА продала будівлю на тисячу кв. м у центрі столиці на 9 млн грн дорожче від початкової вартості

Київська міська державна адміністрація (КМДА) 18 липня продала на аукціоні нежитлову триповерхову будівлю загальною площею 1,037 тис. кв. м, розташовану на вул. Велика Васильківська, 4-б, в центрі столиці, на 9 млн грн дорожче від початкової вартості.

"Сьогодні на засіданні комісії з питань власності чиновники КМДА відзвітували, що будинок продано з підвищенням ціни майже на 9 млн грн Це перший такий випадок за багато років", - написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook голова постійної комісії Київського міського радого з питань власності Леонід Антоненко.

Таким чином, виставлену на аукціон будівлю початковою вартістю 45,134 млн грн було продано за 54 млн грн

За словами Л.Антоненка, вже місяць комісія міськради з питань власності розглядає проект рішення про приватизацію майна міста виключно через систему ProZorro.Продажі.

"Оскільки рішення не прийняте, учора (20 липня - ІФ) передав цей проект далі - як погоджений комісією мовчазною згодою. Вже у вересні він надійде на розгляд Київради. Упевнений, що вже на початку наступного року ми зможемо впровадити ProZorro.Продажі для організації аукціонів із продажу нерухомого майна столиці", - зазначає він.

Голова столичної комісії з питань власності також повідомив, що зареєстрував проект рішення про безкоштовне прийняття у власність міста програми VlasCom, що надасть можливість автоматизувати і зробити публічними усі процеси оренди міського майна.

"Це відкрита база даних стосовно кожного етапу, через який проходять папери до укладення договору оренди. У базу заносяться усі договори і звіти про оцінку майна", - написав Л.Антоненко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА