11:40 23.07.2017

Бойовики знеструмили Донецьку фільтрувальну станцію

1 хв читати
Бойовики знеструмили Донецьку фільтрувальну станцію

У суботу, близько 19.20, була знеструмлена і припинила роботу Донецька фільтрувальна станція, що є черговою провокацією з боку бойовиків ОРДО, повідомляє Українська сторона Спільного центру з контролю і координації.

Згідно з повідомленням на офіційній сторінці прес-центру штабу АТО в Фейсбук, про надзвичайну подію на ДФС Українській стороні СЦКК повідомили співробітники станції. При цьому протягом 20 хвилин бойовики заявили про нібито початок обстрілу Збройними силами України, що призвело до знеструмлення станції.

"Українська сторона впевнена, що цей фейковий обстріл - наклеп з метою дискредитації української влади і ЗСУ. Це вже друга така спроба організована НЗФ ОРДО за два останніх дні", - йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру штабу АТО в Фейсбук.

Українська сторона СЦКК нагадала, що бойовики НЗФ ОРДО не вперше використовують ситуацію з роботою ДФС для дискредитації ЗСУ та створення напруженості по обидва боки лінії розмежування.

"Чергова зупинка ДФС та імітація обстрілу поблизу Василівки наочно демонструють, що керівництво ОРДО продовжує цинічно ігнорувати інтереси цивільного населення по обидва боки від лінії розмежування і прагне подальшого загострення збройного конфлікту на Донбасі", - зазначають у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА