10:08 25.07.2017

У Дніпрі внаслідок перестрілки загинули учасники АТО

2 хв читати
У Дніпрі внаслідок перестрілки загинули учасники АТО

Унаслідок перестрілки на пр.Гагаріна в Дніпрі двоє людей загинули, ще 5 дістали поранення. Як вдалося встановити журналістам, загиблі були учасниками АТО.

Як повідомили в прес-службі ГУ ГНПУ в Дніпропетровській області в понеділок, близько 20:00 до поліції надійшла інформація, що по на пр. Гагаріна, 92 у Шевченківському районі Дніпра чути постріли і на асфальті лежить нерухоме тіло чоловіка.

Прибувши на місце події поліцейські з'ясували: близько 19.50 невідомі під'їхали на автомобілі і з автоматичної зброї поранили п'ятьох громадян, які перебували на літньому майданчику кафе. Після цього зловмисники зникли з місця злочину на автомобілі.

Унаслідок стрілянини на місці загинула одна людина, шістьох доправили до лікарні. Пізніше один з них помер від отриманих травм. Серед поранених виявився учасник АТО, адвокат Едмонт Саакян, який дружив з одним із загиблих учасників АТО і захищав його інтереси в суді над нападниками на АТОшників 9 травня

Водночас у поліції вважають, що конфлікт перебуває в економічній площині.

"Це конфлікт виключно економічних інтересів двох сторін: Саакяна і його брата, і другої сторони, яку ми зараз встановлюємо. Вони зустрічалися, зустріч була запланована. Після бесіди був напад", - повідомив у понеділок одному з місцевих каналів начальник кримінальної поліції Дніпропетровської області Олег Грозь. За його словами поліцейські вилучили автомат і два пістолети. "Кому вони належать, встановить слідство. Автомат, ймовірно, нападників", - зазначив О.Грозь.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

З метою розшуку і затримання зловмисників у Дніпропетровській області введено оперативний план "Сирена". Для розшуку і затримання зловмисників задіяні всі підрозділи правоохоронців.

Співробітники Шевченківського відділення поліції Дніпровського відділу поліції відкрили кримінальне провадження п.1, ч.2 ст.115 ККУ (Умисне вбивство).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА