10:25 25.07.2017

Затримано одного з убивць учасників АТО в Дніпрі

2 хв читати
Затримано одного з убивць учасників АТО в Дніпрі

Одного зі зловмисників, які відкрили стрілянину в понеділок увечері в м.Дніпро, унаслідок якої загинули двоє учасників АТО і п'ять чоловік дістали поранення, затримано після звернення до лікарні за медичною допомогою, повідомляє місцеве видання "Дніпроград".

"Зловмисники втекли з місця злочину на автомобілі "Тойота" білого кольору. На ньому ж один з нападників приїхав до лікарні Мечникова за медичною допомогою, де його і було затримано. Для розшуку і затримання інших зловмисників у Дніпропетровській області введено оперативний план "Сирена", - йдеться в повідомленні.

Загалом, за даними видання, яке посилається на свідків, у відповідь було поранено четверо нападників.

При цьому в виданні повідомляють, що один із загиблих - ветеран АТО Олексій Вагнер, який служив в 20-му окремому батальйоні 93-ї мотопіхотної бригади. За словами відповідального за лікарні ім.Мечникова Ярослава Медведика, О.Вагнер був госпіталізований у дуже важкому стані, з великою крововтратою, і помер при спробі надати йому медичну допомогу. "Інший загиблий, за неперевіреними даними, колишній боєць 11-го батальйону 59-ї бригади з позивним "Щука"- загинув на місці від кульового поранення в голову", - йдеться в повідомленні.

Телеканал "112. Україна" повідомляє ім'я другого загиблого - Максим Іващук.

Як повідомлялося, за даними поліції, унаслідок перестрілки на просп.Гагаріна в Дніпрі в понеділок близько 19.50 ввечері двоє людей загинули, ще 5 дістали поранення. Загиблі були учасниками АТО. Серед поранених виявився учасник АТО, адвокат Едмонт Саакян, який дружив з одним із загиблих учасників АТО і захищав його інтереси в суді над нападниками на АТОшників 9 травня

У поліції вважають, що конфлікт перебуває в економічній площині.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Співробітники Шевченківського відділення поліції Дніпровського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА