07:46 27.07.2017

Google відмовиться від моментального показу результатів пошуку

1 хв читати
Google відмовиться від моментального показу результатів пошуку

Пошукова система Google вирішила відмовитися від технології Instant, що дозволяла моментально показувати результати пошуку. Про це представник Gооgle розповів виданню Search Engine Land.

Технологія була запущена в 2010 році. В Google її назвали "фундаментальною зміною пошукового процесу". За словами співрозмовника видання, Instant була розроблена для того, щоб "якомога швидше надати користувачам потрібну інформацію". "З тих пір багато пошукових запитів було зроблено з мобільних пристроїв, що передбачало різні обмеження по зображенню, введення і обміну інформацією. Беручи це до уваги, ми вирішили відключити Google Instant, щоб зосередитися на тому, щоб зробити пошук більш швидким на всіх пристроях", - сказав представник компанії.

Тепер пошукова система буде пропонувати користувачам можливі варіанти пошукових запитів і завантажувати результати лише після того, як вони виберуть один з них або натиснуть клавішу введення.

Корпорація Google 19 липня оголосила про запуск персоналізованої новинної стрічки, адаптованої під запити користувачів. Оновлений сервіс, оптимізацією якого компанія займалася з 2016 року, буде пропонувати користувачам не тільки новини, але і відеоролики, музику, статті та інші матеріали, підібрані на основі запитів користувача.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА