11:27 28.07.2017

Засідання конкурсної комісії з відбору незалежного члена НР "Нафтогазу" перенесено на 1 серпня

2 хв читати
Засідання конкурсної комісії з відбору незалежного члена НР "Нафтогазу" перенесено на 1 серпня

Засідання комісії з конкурсного відбору незалежного члена наглядової ради НАК "Нафтогаз України" перенесено з 27 липня на 1 серпня 2017 року.

Згідно з повідомленням на урядовому порталі, перенесення засідання, на якому будуть розглянуті заяви та інші документи, подані претендентами для участі в конкурсному відборі на члена НР НАК, пов'язане з відсутністю кворуму 27 липня.

"Якщо коротко, то конверти не розкрили, бо не було кворуму. Відпустки і busy schedules (графік зайнятості) у голосуючих членів комісії. Подальші плани: якщо зберемося, то після кваліфікації і допуску сформуємо графік інтерв'ю і протягом 10 днів проведемо інтерв'ю і визначимо short-list для подачі в Номінаційний комітет Кабміну", - уточнив на своїй сторінці в Facebook керывний партнер компанії з пошуку керівного персоналу Odgers Berndtson Роман Бондар.

Як повідомлялося, реформу корпоративного управління в "Нафтогазі України" уряд почав в 2015 році відповідно до принципів ОЕСР. У травні 2016 року сформовано наглядову раду НАК в особі британців Маркуса Річардса, Чарльза Проктора і Пола Ворвіка. Від Кабінету Міністрів до ради увійшла перший заступник голови МЕРТ Юлія Ковалів, від Адміністрації президента - екс-глава Міненерговугілля Володимир Демчишин.

Ю.Ковалыв вирішила подати в відставку, перейшовши на посаду глави Офісу інвестиційної ради при президенті України. Її повноваження припинені з 17 квітня 2017 року.

Кабінет Міністрів 29 березня 2017 року вирішила розширити кількісний склад НР "Нафтогазу" з п'яти до семи осіб, додавши в нього одного незалежного члена і одного - від держави.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом по території країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА