12:42 02.08.2017

Бойовики обстріляли житлові квартали поблизу КПВВ "Майорськ"

1 хв читати
Бойовики обстріляли житлові квартали поблизу КПВВ "Майорськ"

Незаконні збройні формування окремих районів Донецької області (ОРДО) напередодні ввечері обстріляли житлові квартали населеного пункту поблизу КПВВ "Майорськ", пошкоджені дах і стіни будинку, повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації припинення вогню на лінії розмежування (СЦКК).

"1 серпня близько 22:00 під час обстрілу позицій сил АТО в районі селища Зайцевого під вогонь бойовиків також потрапили житлові квартали населеного пункту поблизу КПВВ "Майорськ"", - повідомляє українська сторона СЦКК на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Facebook у середу.

Зазначено, що внаслідок обстрілу бойовиками зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів був пробитий дах і посічені осколками стіни житлового будинку на вул. Майорській.

"На щастя, ніхто з господарів оселі не постраждав", - повідомляє українська сторона СЦКК і наголошує, що такими діями керівництво ОРДО знову продемонструвало своє небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА