17:03 02.08.2017

Україна і Корея можуть провести засідання спільної комісії з військово-технічного співробітництва

1 хв читати
Україна і Корея можуть провести засідання спільної комісії з військово-технічного співробітництва

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов і посол Кореї в Україні Янг-Гу Лі на зустрічі в Києві обговорили питання поглиблення двостороннього співробітництва у військово-технічній та космічній сферах.

Як повідомляє в середу прес-служба РНБО, сторони також обговорили питання проведення засідання спільної комісії з військово-технічного співробітництва, що, за словами О.Турчинова, може значно прискорити реалізацію спільних проектів.

"Є великий спектр напрямів, за якими ми могли б підняти нашу кооперацію на принципово новий рівень", - зазначив секретар РНБО.

За його словами, Україна і Корея мають багато спільного - "в умовах воєнного протистояння змушені були забезпечити соціально-економічний і демократичний розвиток своїх країн".

У свою чергу, посол вказав на зацікавленість уряду Республіки Корея в поглибленні співпраці з Україною. Він також зазначив, що Корея підтримує територіальну цілісність і суверенітет України.

"Ми вас розуміємо як нікого. Адже Південна Корея пережила нищівні війни, зовнішній тиск і потужні економічні кризи, але без цього наша країна ніколи не стала б такою сильною та розвинутою, якою вона є зараз. Будь-яка криза дає можливість для подальшого розвитку", - цитує дипломата прес-служба РНБО.

Янг-Гу Лі висловив переконання, що двостороннє співробітництво може принести "надзвичайно масштабні і позитивні результати".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА