09:45 03.08.2017

Бойовики за добу і після півночі 12 разів порушили режим тиші на Луганщині

1 хв читати
Бойовики за добу і після півночі 12 разів порушили режим тиші на Луганщині

Незаконні збройні формування за минулу добу і після півночі 12 разів обстрілювали позиції українських військових уздовж лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції на території Луганської області, повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

"За минулу добу і після півночі об'єднані російсько-терористичні бандформування 12 раз порушували режим тиші уздовж лінії розмежування", - йдеться в повідомленні ОблВЦА на сторінці Facebook у четвер уранці.

Так, в напрямку сіл Катеринівка, Новозванівка і Новоолександрівка Попаснянського району бойовики 8 разів застосовували 82-мм міномети, автоматичні і протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети, а також стрілецьку зброю. А по укріпленнях сил АТО поблизу сіл Причепилівка і Кримське Новоайдарського району 4 рази відкривали вогонь з 82-мм мінометів і протитанкових ракетних комплексів і гранатометів.

Крім того, напередодні ввечері в результаті обстрілу з 82-мм мінометів і протитанкових гранатометів було пошкоджено дах будинку місцевого жителя в селі Катеринівка.

За інформацією прес-центру штабу АТО, за минулу добу бойовики здійснили 30 обстрілів позицій Збройних сил України в зоні проведення АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА