14:34 04.08.2017

Кличко призначив директором транспортного департаменту КМДА екс-голову "Київзеленбуду"

1 хв читати
Кличко призначив директором транспортного департаменту КМДА екс-голову "Київзеленбуду"

Мер Києва Віталій Кличко розпорядженням №600 від 3 серпня 2017 року призначив директором департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА) Сергія Симонова.

Як зазначено в документі, С.Симонова призначено на посаду за результатами конкурсу, йому встановлено випробувальний термін чотири місяці.

Відповідним рішенням С.Симонова також звільнено з посади заступника директора - начальника управління зв'язку та інформатизації департаменту транспортної інфраструктури КМДА, яку він обіймав із 7 червня по 4 серпня 2017 року.

Згідно з даними на веб-сайті Київської міської ради, до призначення до транспортного департаменту столиці С.Симонов із 14 лютого 2015 року по 4 травня 2016 року обіймав посаду генерального директора комунального об'єднання (КО) зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд".

Стаж державної служби С.Симонова на 4 серпня 2017 року становить три роки п’ять місяців.

Попередній директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель пропрацював на посаді рівно рік - з 25 квітня 2016 року по 25 квітня 2017 року, звільнившись за власним бажанням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА