18:52 10.08.2017

Суд дозволив спеціальне досудове розслідування стосовно Арбузова

1 хв читати
Суд дозволив спеціальне досудове розслідування стосовно Арбузова

Печерський районний суд Києва надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування стосовно колишнього першого віце-прем'єра Сергія Арбузова у справі про невиконання акціонерами "Укртелекому" та "ЕСУ" умов приватизації.

Як повідомляє управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, відповідне рішення суд ухвалив на засіданні в четвер, задовольнивши відповідне клопотання Генпрокуратури.

У відомстві нагадують, що здійснюють досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом невиконання покупцем пакета акцій ВАТ "Укртелеком" - ТОВ "ЕСУ" умов приватизації в частині створення виділеної телекомунікаційної мережі спецпризначення та незаконного її фінансування у 2012-2013 рр. за рахунок коштів держбюджету України на суму 220 млн грн.

У цьому провадженні 24 квітня було складено повідомлення про підозру С.Арбузову за ч.5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, 26 травня його оголошено в розшук.

Як повідомлялося, 22 травня генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про завершення досудового розслідування в справі незаконної приватизації "Укртелекому" й отримання дозволу суду на заочне засудження екс-президента України Віктора Януковича, екс-прем'єра Миколи Азарова, колишнього міністра фінансів Юрія Колобова, очікується рішення суду про дозвіл на заочне засудження С.Арбузова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА