10:24 11.08.2017

Авіакомпанія "Мотор Січ" планує розпочати регулярні рейси Київ-Тернопіль і Київ-Тернопіль-Жешув

2 хв читати
Авіакомпанія "Мотор Січ" планує розпочати регулярні рейси Київ-Тернопіль і Київ-Тернопіль-Жешув

Авіакомпанія "Мотор Січ" планує взяти участь у розвитку Тернопільського аеропорту, а також розпочати виконання регулярних рейсів сполученням Київ-Тернопіль і Київ-Тернопіль-Жешув (Польща).

Згідно з повідомленням на сайті Тернопільської облдержадміністрації, ці плани обговорювалися під час зустрічі голови ОДА Степана Барни із почесним президентом ПАТ "Мотор Січ" (Запоріжжя), народним депутатом групи "Воля народу" В'ячеславом Богуслаєвим.

Окрім організації регулярних рейсів, озвучені під час зустрічі пропозиції ПАТ "Мотор Січ" щодо співпраці передбачають розміщення на базі Тернопільського аеропорту т. з. логістичного вузла з технічним обслуговуванням літаків і вертольотів.

Водночас ПАТ "Мотор Січ" підтвердило готовність взяти участь у вирішенні проблеми зайнятості в регіоні й озвучило інтерес у розміщенні в Тернопільській області локацій з виготовлення своєї продукції: верстатів, авіадвигунів, вертольотів, товарів для медичної галузі та народного споживання, йдеться в повідомленні.

"Для нас важливо, щоб сучасний високотехнічний центр з обслуговування авіаційної техніки з'явився на Тернопільщині. Найближчим часом треба буде опрацювати всі можливі шляхи реалізації такого проекту", - зазначив С.Барна за підсумками зустрічі.

ПАТ "Мотор Січ" - один із найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також промислових газотурбінних установок. Постачає продукцію до більш ніж 100 країн світу.

Авіакомпанія "Мотор Січ" є структурним підрозділом ПАТ "Мотор Січ".

На сьогодні авіакомпанія оперує флотом із дев’яти літаків, здійснюючи регулярні пасажирські міжнародні та внутрішні рейси, пасажирські і вантажні чартерні рейси, а також спеціальні рейси, що забезпечують діяльність головного підприємства. Базовим аеропортом авіакомпанії є "Міжнародний аеропорт Запоріжжя".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА