19:23 12.08.2017

У міжнародному аеропорту Бахрейну екстрено сів винищувач США F-18

1 хв читати
У міжнародному аеропорту Бахрейну екстрено сів винищувач США F-18

Винищувач США F-18 екстрено сів в міжнародному аеропорту Бахрейну через неполадки з двигуном, пілот катапультувався після того, як літак виїхав за межі посадкової смуги. Про це повідомляє ABC News.

В результаті інциденту ніхто не постраждав. Згідно з попередньою інформацією, винищувач злетів з авіаносця USS Nimitz, який знаходився в Перській затоці, заявив представник Військово-морських сил США Білл Урбан. Під час польоту у літака виникли збої в роботі двигуна, які змусили пілота здійснити екстрену посадку. Спочатку він намагався приземлитися на авіабазі ВПС, але потім він був змушений сісти в міжнародному аеропорту Бахрейну.

"Через несправність винищувач не зміг зупинитися на злітно-посадковій смузі, і пілот катапультувався з літака, коли той виїхав за межі злітно-посадкової смуги", - повідомив Урбан.

Влада Бахрейну назвала екстрену посадку американського винищувача в цивільному аеропорту "незначним інцидентом", однак через це були затримані кілька рейсів. Командування Військово-морського флоту США почало розслідування аварії.

У Бахрейні розквартировані близько 8 тис. американських військовослужбовців, в основному це моряки.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА