12:35 13.08.2017

Поліція розслідує смерть матроса українських ВМС у Роздільнянському районі Одеської області

2 хв читати
Поліція розслідує смерть матроса українських ВМС у Роздільнянському районі Одеської області

Матрос Військово-морських сил Збройних сил України загинув в с.Єгорівка Роздільнянського району Одеської області у вільний від несення служби час.

Увечері в суботу прес-центр ВМС ЗСУ опублікував співчуття рідним і близьким загиблого. А також повідомив, що командування ВМС тримає на контролі перебіг розслідування.

"Розраховуємо на об'єктивні та неупереджені слідчі дії у зв'язку із загибеллю нашого бойового побратима", - йдеться в повідомленні ВМС.

У свою чергу, радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці в Facebook повідомив, що матрос загинув у день свого народження "за незрозумілих обставин".

"Хочу запевнити всіх, враховуючи суспільний резонанс, що не існує жодних підстав вважати, що хтось намагається вплинути на перебіг слідства, яке веде Роздільнянський відділ поліції, справа на особистому контролі керівництва ГУНП", - зазначив Р.Форостяк.

Він також додав, що причина смерті матроса буде встановлена ​​в понеділок у рамках додаткової незалежної експертизи в Одесі.

При цьому радник начальника Генштабу ЗСУ Олена Вербицька на своїй сторінці в Facebook повідомила, що до смерті матроса може бути причетний колишній співробітник МВС і син колишнього голови Єгорівського колгоспу Злой В.І.

"Під час огляду тіла представниками Національної поліції було виявлено множинні садна на тілі та голові, переломи носа та черепа. Навіть на дотик відчувалося, що зламано як мінімум два ребра. Тіло військовослужбовця було доставлено до моргу бюро судово-медичних експертиз м.Роздільна Одеської області, де проведено розтин тіла і за попередньою інформацією судово-медичного експерта місцевого моргу, смерть Шейхова А.А. настала у зв’язку з захльобуванням блювотною масою. Про вищезазначені тілесні ушкодження, які є несумісними з життям, навіть не йдеться, - написала вона на своїй сторінці в Facebook. - Цілком можливо, що такий висновок експерта зумовлений тим, що Злой В.І. є колишнім співробітником органів МВС і доводиться сином колишньому голові Єгорівського радгоспу".

Наразі підозрюваний перебуває в Роздільнянському відділі поліції, проте, за словами Вербицької, є побоювання, що його відпустять.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА