18:52 14.08.2017

Двоє українських військових дістали поранення під Маріуполем у понеділок

2 хв читати
Двоє українських військових дістали поранення під Маріуполем у понеділок

У результаті обстрілу позицій сил антитерористичної операції незаконними збройними формуваннями двоє військовослужбовців Збройних сил України дістали поранення в понеділок.

"Близько 7 ранку в результаті гранатометного обстрілу українських укріплень поблизу Гнутового (село Маріупольської міськради Донецької області - ІФ) двоє наших захисників дістали поранення", - йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00 понеділка, опублікованому в соцмережі Facebook.

Крім того, як зазначається в повідомленні, на маріупольському напрямку бойовики випустили не менше 10 120-мм мін по позиціях сил АТО на підступах до міст Мар'їнка та Красногорівка, також у Маринці обстріляли з великокаліберних кулеметів житлові будинки. "Руйнування будівель зараз оцінюють. На щастя, з місцевих ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Найбільш гарячою з початку доби була ситуація на околицях м.Авдіївка Донецької області, де бойовики з ранку 4 рази обстріляли опорні пункти сил АТО з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. "У відповідь українські військові активно застосовували зброю на ураження противника", - повідомили в штабі.

Крім того, на донецькому напрямку під вогнем бойовиків опинилися позиції сил АТО в районі смт Луганське Бахмутського району та смт Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області.

"Протягом сьогоднішнього дня ситуація в районі проведення АТО залишалася напруженою, однак контрольованою українською армією. Порівняно з учорашнім днем кількість обстрілів наших позицій збільшилася майже вдвічі", - резюмують у зведенні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА