11:52 15.08.2017

На окупованій частині Донбасу активізовано призов новобранців серед місцевого населення

1 хв читати
На окупованій частині Донбасу активізовано призов новобранців серед місцевого населення

Російське командування на Донбасі активізувало кампанію із призову новобранців серед місцевих жителів, причому їх обманюють, обіцяючи службу у віддалених від лінії зіткнення районах, наголошує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Для вирішення проблеми високої плинності кадрів російське окупаційне командування активізувало кампанію із призову новобранців. Командування 1 і 2 АК намагається вирішити проблему комплектування підрозділів за рахунок введення в оману жителів тимчасово окупованих районів, яким обіцяють проходження служби у віддалених від лінії зіткнення районах, а виїзд на передову - лише за згодою", - йдеться в повідомленні ГУР на сторінці у Facebook у вівторок.

Насправді, зазначає розвідка, після підписання контракту більшість новобранців відправляють до районів ведення бойових дій, що, в свою чергу, призводить до збільшення кількості випадків дезертирства.

Крім того, ГУР повідомляє, що у так званих "республіках" готуються зміни до "законодавчих актів" про проходження військової служби, згідно з якими передбачено введення окремих обмежень, зокрема, оподаткування військовослужбовців податком, підвищення мінімальної вислуги для отримання пенсії до 25 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА