19:13 19.08.2017

У ДТП на Київщині загинула дитина

1 хв читати
У ДТП на Київщині загинула дитина

У суботу при в'їзді в смт.Буча нетверезий водій, виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з легковим автомобілем, внаслідок чого постраждало 4 людини, загинула 3-річна дівчинка, повідомили в Головному управлінні Нацполіціі України в Київській області.

"Сьогодні на автодорозі при в'їзді в смт.Буча нетверезий водій з пасажиркою, на автомобілі "ВАЗ", намагаючись обігнати автобус, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з транспортним засобом "Renault Kangoo". В авто знаходилася подружня пара з Житомирської області разом з дітьми , дівчатками 3, 6 і 15 років. Всі учасники ДТП отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Зараз їм надається медична допомога. На жаль, маленька дівчинка отримала несумісні з життям тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук в суботу ввечері.

Правоохоронцями встановлено, що водій "ВАЗа" знаходився в нетверезому стані. Драгер виявив у нього 2,8 проміле алкоголю. Чоловік затриманий в порядку ст.286 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нині на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Призначено відповідні експертизи.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА