07:39 20.08.2017

Правоохоронці припинили діяльність конвертаційного центру в Дніпрі з оборотом 360 млн грн

1 хв читати
Правоохоронці припинили діяльність конвертаційного центру в Дніпрі з оборотом 360 млн грн

Правоохоронці припинили діяльність міжрегіонального конвертаційного центру в Дніпрі з оборотом 360 млн грн за 2016-2017 рр., повідомляє Державна фіскальна служба України (ДФС).

Конвертцентр розташовувався в Дніпрі і надавав підприємствам реального сектора економіки Київської, Донецької, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей, а також столиці послуги з формування незаконного податкового кредиту по ПДВ і переведення безготівкових коштів у готівку.

"Заблоковано 45 рахунків, відкритих в 11 банках", - йдеться в повідомленні.

За інформацією ДФС, зловмисники зареєстрували і придбали ряд фіктивних підприємств, на рахунки яких компанії реального сектора економіки перераховували грошові кошти нібито за придбані товари і послуги.

"Далі ці кошти переводилися на розрахункові рахунки фізосіб, знімалися через банкомати і передавалися замовникам таких послуг за вирахуванням винагороди за конвертацію", - уточнюється в повідомленні.

За результатами обшуків вилучено 33 печатки, близько 220 тис. грн готівкою, комп'ютерна техніка, чекові книжки, банківські картки та сигарети на 8 млн грн.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА