15:47 20.08.2017

Затримано організовану групу автокрадіїв, які раніше викрали службовий Lexus GX заступника Нацполіції

1 хв читати
Затримано організовану групу автокрадіїв, які раніше викрали службовий Lexus GX заступника Нацполіції

Співробітники правоохоронних органів затримали організовану злочинну групу викрадачів автомобілів, які раніше викрали службовий автомобіль заступника глави Нацполіції Олександра Фацевича.

"Поліцейські затримали двох раніше судимих киян віком 35 та 36 років під час спроби перегнати викрадений транспортний засіб з Обухівського району... Наразі їх перевіряють на причетність до інших фактів викрадення транспортних засобів", - повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

Дізнавшись про затримання своїх спільників, троє організаторів викрадень, жителів столиці віком 27, 29 й 38 років, намагалися втекти, однак оперативники карного розшуку затримали зловмисників за сприяння спецпризначенців поліції Житомирської області.

"Затримані спеціалізувалися на викраденні елітних автомобілів у Києві та області. Встановлено, що два тижні тому в м. Ірпінь вони викрали ще один автомобіль марки Honda, - йдеться в повідомленні.

У підозрюваних вилучено підроблені посвідчення працівників органів виконавчої влади, міліції, а також пристрої для сканування і розблокування автосигналізацій.

Наразі тривають обшуки, вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманим.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА