07:32 21.08.2017

В зоні АТО п'ятеро поранених

2 хв читати
В зоні АТО п'ятеро поранених

За минулу добу бойовики майже в два рази збільшили кількість обстрілів українських позицій, все частіше використовуючи при цьому важке озброєння, двоє українських захисників отримали поранення, ще троє - бойові травми, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу, незаконні збройні формування 47 разів порушили перемир'я. На більшість обстрілів наших позицій українські бійці відкривали щільний вогонь на поразку противника. В результаті цих протистоянь двоє українських захисників отримали поранення, ще троє - бойові травми", - інформують в штабі.

Найбільш гаряча обстановка ввечері і вночі була на Донецькому напрямку. Фактично з 17 години і до півночі бандформування безперервно обстрілювали опорні пункти в Авдіївській промзоні, застосовуючи гранатомети і великокаліберні кулемети. А близько 18 години спочатку били з мінометів різних калібрів, а потім випустили 16 снарядів з переносної реактивної пускової установки Град "Партизан". Крім того, ввечері, злочинці двічі застосовували міномети на підступах до Досвідченого, де отримав поранення один український військовий. Також бойовики зі 122-міліметрової артилерії били по українських позиціях неподалік Кам'янки і Песків.

На Приморському напрямку під обстріл з гранатометів і стрілецької зброї потрапили укріплення в районі Водяного, Красногорівки, Павлополя, Мар'їнки і Талаківки. Крім того, бойовики в черговий раз обстрілювали зі стрілецької зброї будинки мирних жителів в селищі Мар'їнка.

В кінці доби на Луганському напрямку активність противника була мінімальна. Однак і тут бандити з гранатометів відкривали вогонь по українських позиціях неподалік Кримського і Новоалександровки.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА