14:01 21.08.2017

"Точка неповернення" ще не пройдена

1 хв читати
"Точка неповернення" ще не пройдена

Президент України Петро Порошенко заявляє, що Україна вже демонструє економічне зростання, але точка неповернення ще не пройдена.

"Нині нарешті, після блокування Росією у зв'язку з окупацією економічного потенціалу Донбасу та Криму, ми відновили економічне зростання, і вже 5 кварталів поспіль країна демонструє економічне зростання", - сказав П.Порошенко під час робочої поїздки в Кіровоградську область у понеділок .

За словами глави держави, "найважче вже позаду". "Країна витримала ці випробування, український народ з честю продемонстрував свою здатність об'єднатися, протистояти агресору і в умовах війни забезпечити ефективний розвиток. На жаль, хочу зазначити, що в цьому сенсі точку неповернення ми ще не пройшли", - сказав П.Порошенко.

За його словами, повернути країну в зворотний бік може як відновлення Росією гарячої фази війни, так і дії політиків-популістів, які, "дестабілізуючи ситуацію всередині країни, здатні звести нанівець всі наші зусилля".

"Вони (популісти - ІФ) здатні знищити все те, що люди вистраждали протягом останніх років, і все робили для того, щоб криками "всьому кінець, все пропало" деморалізують українців", - сказав П.Порошенко, додавши, що докладе максимум зусиль, щоб не допустити цього сценарію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА