17:53 21.08.2017

Апеляційний суд залишив у силі запобіжний захід нардепу Добкіну

2 хв читати
Апеляційний суд залишив у силі запобіжний захід нардепу Добкіну

Апеляційний суд м. Києва відмовив у задоволенні апеляційної скарги захисту народного депутата з фракції Опозиційний блок Михайла Добкіна на рішення Печерського районного суду м. Києва про обрання йому запобіжного заходу вигляді утримання під вартою з альтернативою застави в 50 млн грн.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення колегія суддів винесла на засіданні в понеділок.

Адвокат народного депутата під час судового засідання заявляв, що підозра, пред'явлена М.Добкіна, необґрунтована та немотивована.

У свою чергу М.Добкін наголошував, що виконував умови встановленого йому запобіжного заходу в повному обсязі та запевнив, що, якщо суд скасує її, він зобов'язується з’явитися до слідчого за першим викликом.

У свою чергу прокурор підтвердив, що М.Добкін жодного разу не порушив умови запобіжного заходу.

Крім того, в коментарі журналістам народний депутат повідомив, що апеляційний суд Києва прийняв до розгляду його апеляційну скаргу на рішення про арешт його майна, і засідання суду відбудеться 4 вересня.

За словами М.Добкіна, не все майно, на яке рішенням суду накладено арешт, належить йому.

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура України вручила М.Добкіну підозру за статтею про шахрайство та перевищення службових повноважень.

13 липня 2017 року Верховна Рада проголосувала за позбавлення депутатської недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності, а також схвалила затримання і арешт М.Добкіна.

15 липня Печерський районний суд Києва ухвалив взяти під варту на 60 днів народного депутата М.Добкіна та встановив як альтернативу сумі застави в 50 млн грн (було надано 5 днів на внесення застави).

19 липня стало відомо, що заставу за М.Добкіна внесено: 30 млн грн - від нардепа з "Опозиційного блоку" Вадима Новинського і 20 млн грн - від співголови цієї партії Бориса Колеснікова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

ЗС України за добу ліквідували 870 окупантів

За добу окупанти 442 рази обстріляли Запорізьку область, є руйнування

Генштаб ЗС України : На фронті відбулося 86 бойових зіткнень, на бахмутському напрямку відбито 25 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 11 ракетних і 78 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

Генштаб ЗС України: Ухвалено рішення про припинення відрядження полковника Наталії Гуменюк

У Дніпрі дев'ять постраждалих після ракетної атаки

19 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Дніпропетровській області одна людина загинула, постраждали щонайменше 6 мирних жителів, є руйнування, пожежа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА