18:34 21.08.2017

Бойовики в зоні АТО в понеділок 13 раз порушили "режим тиші", активність НЗФ зменшилася

1 хв читати
Бойовики в зоні АТО в понеділок 13 раз порушили "режим тиші", активність НЗФ зменшилася

Незаконні збройні формування (НЗФ) у зоні АТО з початку понеділка станом на 18:00 13 раз порушили режим перемир'я, повідомили в штабі АТО.

"Протягом сьогоднішнього дня активність російсько-окупаційних угрупувань дещо зменшилася. Після вчорашніх обстрілів з використанням важкого озброєння бойовики перейшли переважно на гранатомети і стрілецьку зброю", - зазначено у зведенні прес-центру штабу АТО, оприлюдненому на сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

"Загалом з півночі незаконні збройні формування 13 раз порушили режим перемир'я", - наголошується в звіті.

На донецькому напрямку, за інформацією штабу, під вогонь бойовиків потрапили позиції української армії поблизу шахти Бутівка, Авдіївки, а під час обстрілу з озброєння БМП і гранатометів українських укріплень поблизу Зайцеве, під вогнем укотре опинилися будинки мирних жителів.

"Наразі ворог лише один раз використовував міномети. Близько 5 ранку бандити випустили 9 мін калібру 120 і 82 міліметри поблизу Троїцького на Луганському напрямку", - зазначено у зведенні прес-центру штабу.

На маріупольському напрямку кількість обстрілів у понеділок також зменшилася. "Тут бандити відкривали вогонь, обстрілюючи наші позиції на підступах до Богданівки і Мар'їнки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА