16:16 22.08.2017

Чверть працездатних українців змінили напрямок літньої відпустки завдяки "безвізу"

1 хв читати
Чверть працездатних українців змінили напрямок літньої відпустки завдяки "безвізу"

Понад третина (36%) українців працездатного віку провели або планували провести літню відпустку в поточному році за кордоном, свідчать оприлюднені у вівторок результати опитування, проведеного серед користувачів кадрового порталу HeadHunter.

Разом з тим чверть респондентів вказали, що мають намір провести свою відпустку на курортах України, майже стільки ж (24%) не планували йти в літню відпустку. 9% опитаних планували провести його на дачі, за межами міста.

За з результатами опитування, 25% працездатних громадян сказали, що змінили обраний напрям для відпочинку, коли дізналися про введення безвізового режиму з ЄС для громадян України, тоді як половина опитаних не збиралися змінювати плани і мали намір відпочити в заздалегідь обраній країні. 25% респондентів зазначили, що є країни, де вони люблять відпочивати незалежно від необхідності отримувати для цього візи.

Крім того, 20% опитаних вказали, що вже перевірили дію "безвізу" або мають намір скористатися ним цього літа. При цьому 44% працездатних українців сказали, що вони не зможуть скористатися безвізовим режимом з фінансових причин.

Спеціаліст експертно-аналітичного центру кадрового порталу HeadHunter Катерина Криворученко зазначила, що в опитуванні, яке цей ресурс провів в липні 2017 року, взяли участь понад 1000 користувачів HeadHunter, які представляють вікові категорії від 25 до 50 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА