19:56 22.08.2017

Міжнародна присутність необхідна для забезпечення миру на Донбасі

1 хв читати
Міжнародна присутність необхідна для забезпечення миру на Донбасі

Україна прагне миру і вважає міжнародну присутність на Донбасі необхідним для його забезпечення, заявив президент України Петро Порошенко.

"Україна прагне миру, я підкреслюю це. І я, як президент, і всі ми робимо максимум можливого для того, щоб цей мир якомога швидше запанував на Донбасі. Однак стає все більш очевидно, що в умовах, коли Росія продовжує здійснювати провокації, підбурює занепокоєння, одним з ключових елементів безпекової складової мінських угод є і залишається міжнародна присутність", - сказав П.Порошенко на церемонії відкриття відремонтованого музично-драматичного театру в м. Сєверодонецьк Луганської області у вівторок.

Він також наголосив на важливості мінських угод. "Звичайно, ці угоди не є ідеальними. І, звичайно, ці угоди не є панацеєю. Але можу підкреслити те, що зокрема і завдяки їм, і новоствореній українській армії - сильній, патріотичній і професійній - над Сєвєродонецьком мирне небо, під Сєвєродонецьком мирна земля, а в Сєвєродонецьку - мирне життя мирних людей", - зазначив глава держави.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА