21:49 22.08.2017

Кабмін 23 серпня має намір затвердити план увічнення пам'яті Героїв Небесної сотні і схвалити Концепцію реформи закупівель лікарських засобів

1 хв читати
Кабмін 23 серпня має намір затвердити план увічнення пам'яті Героїв Небесної сотні  і схвалити Концепцію реформи закупівель лікарських засобів

Кабінет міністрів України на засіданні 23 серпня має намір затвердити план заходів із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної сотні на період до 2020 року та схвалити Концепцію реформування механізмів публічних закупівель лікарських засобів і медичних виробів.

Згідно з порядком засідання, розміщеному на сайті уряду, ці питання на засіданні представлять міністр культури Євген Нищук і виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, відповідно.

Кабмін має намір схвалити Стратегію в сфері протидії незаконному виробництву та обігу тютюнових виробів на період до 2021 року.

Планується затвердити і Стратегію комунікацій в сфері запобігання та протидії корупції.

Кабмін має намір затвердити зміни до переліку лікарських засобів і медичних виробів, що закуповуються на підставі договорів зі спеціалізованими організаціями.

Також уряд планує надати Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, до інтегрованої міжвідомчої інформаційно-телекомунікаційної системи контролю осіб, транспортних засобів і вантажів, які перетинають державний кордон.

Кабмін має намір затвердити план заходів проведення у 2017 році Всеукраїнського тижня права. Крім того, уряд має намір розглянути кадрові питання.

Початок засідання під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА