10:46 23.08.2017

Допит бізнесмена Димінського призначено на 10:00 у Львові

2 хв читати
Допит бізнесмена Димінського призначено на 10:00 у Львові

Допит бізнесмена Петра Димінського, який може бути причетним до смертельного ДТП у Львівській області, призначено на 10:00 23 серпня, повідомляється на сторінці МВС України у соцмережі Facebook в середу.

Згідно з повідомленням, допит має відбутися у приміщенні службового кабінету слідчого відділу розслідування ДТП слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Бандери, 1.

У МВС підтвердили, що П.Димінському вручили повістку для проведення слідчих дій.

Як повідомлялося, 18 серпня на автодорозі "Львів-Краківець" поблизу с. Ямельня Яворівського району Львівської області водій автомобіля Mercedes-Benz S65 скоїв зіткнення з автомобілем Opel Astra, внаслідок чого загинула водій "Опеля", 31-річна жителька одного з сіл Яворівського району Наталія Трила. У поліції спочатку заявили, що за кермом "Мерседеса" був "43-річний львів'янин".

Родич загиблої Степан Мацевко, який повідомив про трагедію, стверджує, що за кермом "Мерседеса" був сам П.Димінський, а його супроводжував позашляховик Lexus. Після ДТП П.Димінський пересів у Lexus і втік з місця події, охоронець, у свою чергу, стверджує, що перебував за кермом автомобіля.

За інформацією ЗМІ, провину в ДТП взяв на себе охоронець П.Димінського Андрій Борщ, який, як правило, їздить у кортежі в авто охорони бізнесмена. 21 серпня Галицький районний суд Львова ухвалив рішення про його арешт на два місяці без можливості внесення застави.

У вівторок народний депутат фракції "Народний фронт"Антон Геращенко повідомив, що допит П.Димінського призначено на 23 серпня, йому вже вручено повістку, проте той о 15:00 того ж дня вилетів зі Львова до Женеви (Швейцарія). Він також заявляє, що у вівторок вранці слідство законним чином отримало незаперечні докази того, що за кермом автомобіля, що збив на смерть 31-річну Н.Трилу, був точно не охоронець П.Димінського, який взяв провину за ДТП на себе.

За словами А.Геращенка, Генеральна прокуратура визначила підслідність розслідування справи про можливу причетність П.Димінського до загибелі Н.Трили за Головним слідчим управлінням Нацполіції.

П.Димінський, 1954 р. – почесний президент ФК "Карпати", співвласник телеканалу ZІК, народний депутат України IV скликання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА