16:32 04.09.2017

Правоохоронці припинили діяльність конвертаційного центру в Дніпрі з обігом в 390 млн грн

1 хв читати
Правоохоронці припинили діяльність конвертаційного центру в Дніпрі з обігом в 390 млн грн

Правоохоронці припинили діяльність конвертаційного центру в Дніпрі з обігом за 2016-2017 рр. понад 390 млн грн, повідомляє Державна фіскальна служба України (ДФС).

Як повідомляється на сайті відомства, конвертцентр надавав послуги з формування штучного податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку підприємствам реального сектора економіки Київської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської областей та Києва.

"Для прикриття своєї незаконної діяльності зловмисники зареєстрували і придбали корпоративні права низки фіктивних і транзитних підприємств. На їх рахунку компанії реального сектора економіки перераховували готівку нібито за придбані товари чи надані послуги", - йдеться в повідомленні.

Потім гроші передавали посадовим особам - вигодонабувачам, крім винагороди за надані незаконні послуги, зазначає ДФС.

Під час 40 обшуків вилучено 165 тис. грн готівкою в національній та іноземній валюті, комп'ютерну техніку, банківські картки, 8 печаток і 197 відбитків печаток, а також фінансову документацію. Правоохоронці також наклали арешт на 69 розрахункових рахунків в 11 банках, на яких заблоковано 590 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА