16:33 11.09.2017

Повістки про надання свідчень щодо інциденту на ПП "Шегині" буде розіслано до кінця дня

1 хв читати
Повістки про надання свідчень щодо інциденту на ПП "Шегині" буде розіслано до кінця дня

Повістки з викликом про надання свідчень щодо прориву державного кордону України в пункті пропуску "Шегині" буде направлено учасникам подій у понеділок, 11 вересня, заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Національна поліція відкрила кримінальне провадження, і ми наполягаємо, щоб кожен з учасників цієї акції явився в поліцію для надання відповідних свідчень. Являться самі - добре, ні - відповідні повістки вже сьогодні буде направлено всім учасникам цих подій", - сказав міністр на спільному з головою Державної прикордонної служби України Петром Цигикалом брифінгу в Києві в понеділок.

Міністр також наполегливо рекомендував тим, хто незаконно перетнув держкордон у неділю, 10 вересня, явитися на пункт пропуску "Шегині" для проходження оформлення митного контролю.

Крім того, А.Аваков наголосив, що правоохоронні органи діятимуть суворо за законом. "Прикордонна служба звернеться в судові інстанції, щоб зафіксувати порушення кордону з боку пана Саакашвілі за ст. 204 Адміністративного кодексу, потім, найімовірніше, з'являться й інші претензії. Так само кваліфікуватиметься і його перебування тут, на території (України - ІФ)", - розповів глава МВС.

Він не став анонсувати подальші кроки МВС. "Ви їх бачитимете в режимі реального часу", - сказав А.Аваков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА