15:52 13.09.2017

Авіакомпанія МАУ розпочне польоти з Києва до Делі

2 хв читати
Авіакомпанія МАУ розпочне польоти з Києва до Делі

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ), найбільша авіакомпанія країни, 1 травня 2018 року розпочне виконання прямих регулярних рейсів між Києвом та Делі.

Як повідомила прес-служба компанії, нові рейси між Україною та Індією тривалістю 6 годин 50 хвилин виконуватимуться тричі на тиждень, а з 7 червня інтенсивність польотів збільшиться до чотирьох рейсів на тиждень.

Із Києва рейси вилітатимуть щопонеділка, щовівторка, щочетверга, щоп'ятниці. Зворотні вильоти з Делі - щовівторка, щосереди, щоп'ятниці та щосуботи.

Рейси виконуватимуться на літаках Boeing 767-300 із трьома класами обслуговування - бізнес, преміум економ та економічним - до/з Міжнародного аеропорту Делі (Indira Gandhi International).

"Делі стане п'ятим далекомагістральним маршрутом у мережі МАУ і другим пунктом, що з’єднує Україну з країнами Індійського субконтиненту", - зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Мінімальна вартість квитка в обидві сторони з урахуванням усіх зборів і податків становить: з Києва від 14,849 тис. грн (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долара США), з Делі - від $529.

МАУ - провідна українська авіакомпанія, що сполучає Україну з 80+ столицями і ключовими містами Європи, Азії, Америки, Близького Сходу і країн СНД та забезпечує стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів у більш ніж 3 тис. інших міст світу.

МАУ виконує понад 1,1 тис. регулярних рейсів на тиждень з Києва, Одеси, Львова, Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Херсона, Вінниці, Івано-Франківська та Чернівців.

Флот МАУ нараховує 42 літаки: чотири далекомагістральні Boeing 767-300ER, 25 середньомагістральних Boeing 737NG, вісім Boeing 737 (зокрема один вантажний Boeing 737-300SF) і п'ять Embraer-E190. Базовим аеропортом МАУ є Міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль".

Одним із кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА