08:29 16.09.2017

Тропічний шторм "Норма" посилився до урагану

1 хв читати
Тропічний шторм "Норма" посилився до урагану

Тропічний шторм "Норма", що знаходиться в південній частині півострова Каліфорнія в Мексиці, посилився до урагану. Про це повідомляється на сайті Національного центру США по попередженню ураганів (NHC).

За даними центру, "Норма" буде продовжувати посилюватися протягом наступних кількох днів. Зараз пориви вітру урагану досягають 121 км / год. Він рухається в північно-західному напрямку зі швидкістю трохи більше 3 км / год. У центрі спрогнозували, що ураган може вразити південні частини мексиканського штату Нижня Каліфорнія, в якому розташовано безліч туристичних курортів.

Ураган "Гарві" обрушився на південно-східне узбережжя США 25 серпня. Його називали найсильнішим ураганом за останні 12 років в Штатах. Жертвами удару стихії стали 82 людини. Влада Техасу заявила, що ураган завдав шкоди штату на суму $ 125 млрд.

На початку вересня в Карибському басейні утворився ураган "Ірма". Його жертвами на Карибських островах стали понад 30 осіб. Потім ураган обрушився на штат Флорида. Викликані ураганом дощі і бурі призвели до затоплення центру Майамі. Також без електрики залишилися понад 3 млн осіб. Сукупний збиток від двох ураганів, за оцінками експертів, склав $ 290 млрд.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

Зеленський розраховує на допомогу Данії в пошуку додаткових систем ППО для Миколаївської області

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

Європарламент 14-й раз відклав погашення бюджету Ради й Ради ЄС 2022 року, яке раніше відкладали через вимогу надати Україні Patriot

НАТО проведе неформальну нараду глав МЗС країн Альянсу в Празі 30-31 травня

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про індивідуальні освітні траєкторії - віцепрем'єр Федоров

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА