16:51 18.09.2017

Директора одеського табору "Вікторія" заарештовано на 2 місяці без права застави

1 хв читати
Директора одеського табору "Вікторія" заарештовано на 2 місяці без права застави

Київський районний суд Одеси заарештував без можливості внесення застави директора комунального позашкільного навчального закладу "Оздоровчо-спортивний комплекс "Вікторія", де 15 вересня під час пожежі загинули діти, повідомляє сайт суду.

Директора цієї установи підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі та призвело до загибелі людей та матеріальних збитків в особливо великих розмірах).

За інформацією прес-служби прокуратури Одеської області, у понеділок суд також розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу співробітниці дитячого табору, відповідальної за пожежну безпеку.

Правоохоронні органи призначили і проводять низку експертиз, спрямованих на з'ясування всіх обставин події. Вживаються заходи зі встановлення інших осіб, причетних до скоєння злочину.

Як повідомлялося, пожежа в таборі "Вікторія" сталася близько 23:30 15 вересня. Вогонь повністю знищив двоповерховий дерев'яний будинок, в якому на момент пожежі перебували, за уточненими даними, 52 дитини. Після гасіння пожежі рятувальники виявили обгорілі останки двох дітей. Ще одну дівчинку шукали як на місці пожежі, так і в околицях табору, куди вона, імовірно, могла втекти, злякавшись. Близько 17.00 поліція повідомила, що на місці пожежі знайдено останки ще однієї людини. Але чи належать вони третій дівчинці, наразі невідомо. Також двоє дітей 2006 р.н. були госпіталізовані. Стан їхнього здоров’я оцінюється як задовільний.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА