17:15 20.09.2017

Генпрокуратура та Нацполіція проводять обшуки в держустановах Полтави

1 хв читати
Генпрокуратура та Нацполіція проводять обшуки в держустановах Полтави

Генеральна прокуратура України спільно з Національною поліцією проводить обшуки в державних установах та інших приміщеннях у Полтаві в рамках розслідування справи про присвоєння і розкрадання бюджетних коштів, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Головне слідче управління Генеральної прокуратури України здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами можливого привласнення... посадовими особами Полтавської міськради бюджетних коштів за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 Кримінального кодексу (привласнення, розкрадання майна або заволодінням ним шляхом зловживання службовим становищем)", - ідеться в повідомленні прес-служби відомства в середу.

За інформацією Генпрокуратури, під час розслідування перевіряються обставини використання посадовими особами Полтавської міськради бюджетних коштів протягом 2016-2017 років, які були виділені управлінню житлово-комунального господарства на проведення будівельних робіт.

Зокрема, слідство перевіряє можливі факти перерахування зазначених коштів на рахунки підприємств з ознаками фіктивності.

У Генпрокуратурі зазначають, що обшуки в приміщеннях державних установ, комерційних структур, приватного житла і автомобілів осіб, які мали відношення до розподілу та використання зазначених бюджетних коштів, проводяться на підставі постанов Печерського районного суду Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА