22:30 20.09.2017

Саакашвілі зустрівся зі своїми прихильниками в Дніпрі

1 хв читати
Саакашвілі зустрівся зі своїми прихильниками в Дніпрі

Лідер партії "Рух нових сил", екс-голова Одеської обласної державної адміністрації, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі на Європейській площі в Дніпрі провів у середу ввечері зустріч зі своїми прихильниками.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на зустріч з М.Саакашвілі зібралося близько 300 осіб, зокрема кілька десятків жителів Кривого Рогу.

Після півгодинного запізнення лідер партії "Рух нових сил" розповів присутнім про свою любов до українського народу, а також назвав головних ворогів України. "В України два ворога: корупція і (президент РФ Володимир - ІФ) Путін", - сказав М.Саакашвілі.

Він також нагадав своїм прихильникам, що 17 жовтня відбудеться мирна акція в Києві, на якій будуть висунуті вимоги створення антикорупційного суду, скасування депутатської недоторканності, прийняття нового виборчого законодавства.

Крім того, М.Саакашвілі відповів на кілька запитань присутніх. Зокрема, відповідаючи на запитання учасників АТО про побиття прикордонників під час переходу через державний кордон в пункті пропуску "Шегині", лідер партії "Рух нових сил" заявив, що "поважає хлопців, які захищають Україну".

Він також висловив ідею створення конституційної парламентської більшості, до якої мають увійти в однаковій кількості представники всіх без винятку областей України.

Порушень громадського порядку під час заходу не зафіксовано.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА