17:43 21.09.2017

Безоплатне стентування пацієнтів з інфарктом міокарда розпочнуть три медустанови Києва

1 хв читати
Безоплатне стентування пацієнтів з інфарктом міокарда розпочнуть три медустанови Києва

Безоплатне стентування пацієнтів з інфарктом міокарда розпочнуть три київські медичні установи Національної академії медичних наук, повідомив заступник міністра охорони здоров'я Олександр Лінчевський на прес-конференції в четвер.

Йдеться, зокрема про Інститут кардіології ім. академіка Стражеско, Інститут серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова, а також Інститут хірургії та трансплантології ім. Шалімова.

"Вчора відповідний наказ про розподіл (стентів і витратних матеріалів - ІФ) підписав київський департамент, відповідно до чого незабаром ми отримаємо можливість надавати своєчасну безоплатну допомогу киянам", - зазначив. ОЛінчевський.

Як повідомлялося, британське закупівельне агентство Crown Agents за кошти держбюджету 2016 року закупило закупило 63,626 од. виробів медпризначення (ВМП), зокрема 10,354 тис. стентів (7,762 тис. стентів виробництва США, 2,592 тис. стентів європейського виробника). Зекономлені кошти нададуть можливість закупити ще 5-7 тис. стентів, що покриє близько трьох чвертей потреби в них.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА