19:48 21.09.2017

Гройсман закликає Раду прийняти пенсійну реформу наступного пленарного тижня

2 хв читати
Гройсман закликає Раду прийняти пенсійну реформу наступного пленарного тижня

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликає народних депутатів об'єднатися та проголосувати за пенсійну реформу наступного пленарного тижня.

"Сьогодні прийняття пенсійної реформи не відбулося. Тому я закликаю всіх народних депутатів об'єднатися і прийняти пенсійну реформу першого (наступного - ІФ) пленарного тижня", - написав прем'єр на сторінці у Facebook у четвер увечері.

В.Гройсман запевнив, що уряд, зі свого боку, "працюватиме 24 години на добу", щоб зробити необхідні розрахунки для підвищення пенсій для українців.

Як повідомлялося, прем'єр у четвер закликав Верховну Раду продовжити роботу в сесійній залі до розгляду законопроекту щодо пенсійної реформи. Після висловлювання прем'єра спікер парламенту Андрій Парубій поставив це питання на голосування, однак його підтримали лише 212 депутатів за мінімально необхідних 226.

У свою чергу, представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко (фракція "Блок Петра Порошенко") зазначила, що розглядається варіант скликання позачергового засідання парламенту наступного тижня для розгляду пенсійної реформи.

Пізніше заступник голови фракції БПП Сергій Березенко заявив, що Верховна Рада розгляне проект пенсійної реформи наступного пленарного тижня, вже на початку жовтня. Він також вважає малоймовірним скликання позачергового засідання Верховної Ради на наступному тижні.

Згідно з календарним планом засідань сьомої сесії Верховної Ради VIII скликання, в п'ятницю, 22 вересня, в парламенті пройде година запитань до уряду, а на наступному тижні передбачено роботу народних депутатів з виборцями. Наступне пленарне засідання парламенту заплановане на вівторок, 3 жовтня.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА