07:09 22.09.2017

Франція відмовилася визнати представництво ДНР в Марселі

1 хв читати
Франція відмовилася визнати представництво ДНР в Марселі

Франція відмовилася офіційно визнати представництво самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР), яке відкриється в Марселі в кінці вересня. Про це повідомляється на сайті посольства Франції в Україні.

"Так званий "представницький центр у Франції Донецької Народної Республіки" зареєстрований в статусі громадського об'єднання відповідно до Закону 1901 року, що не вимагає попереднього дозволу", - йдеться в повідомленні. У посольстві зазначили, що це об'єднання "не має дипломатичного статусу і не може отримати пов'язаних з ним привілеїв та імунітетів".

У повідомленні підкреслюється, що позиція французької влади залишається незмінною. "Франція не визнає сепаратистських утворень в окремих районах Донецької і Луганської областей, з якими ми не маємо відносин", - йдеться в повідомленні.

"Не дивлячись на те, що мета об'єднання є незаконною, Міністерство Європи і закордонних справ направили відповідну інформацію прокурору Республіки", - наголошується в повідомленні. У посольстві додали, що Франція спільно з Німеччиною задіяні в рамках Нормандського формату "для пошуку мирного політичного і тривалого рішення цієї кризи".

Про те, що в Марселі відкриють представницький центр ДНР повідомило Донецьке агентство новин 21 вересня. Відкриття заплановано на 25 вересня. За інформацією агентства, центр "виконуватиме представницькі функції, сприяти зміцненню міжнародного іміджу ДНР, розширенню економічних та соціокультурних зв'язків".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА