14:56 22.09.2017

Ярославський має намір найближчим часом подати до НБУ документи на придбання Промінвестбанку

1 хв читати
Ярославський має намір найближчим часом подати до НБУ документи на придбання Промінвестбанку

Власник і президент групи DCH Олександр Ярославський ще не подав пакет документів для узгодження придбання значної частки участі в Промінвестбанку, але має намір зробити це найближчим часом.

"Документи зараз в стадії підготовки. Думаю, протягом 10-12 днів ми їх подамо", - сказав О.Ярославський на брифінгу в п'ятницю.

На початку серпня прес-служба Нацбанку України повідомляла, що 14 липня в НБУ надійшов лист від представників Ярославського, в якому було висловлено намір у майбутньому подати до НБУ пакет документів для погодження купівлі значної частки участі в Промінвестбанку.

Повідомлялося також, що комітет із питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайта) платіжних систем НБУ 28 липня прийняв рішення відмовити в узгодженні придбання значнї участі в Промінвестбанку Максиму Мікітасову і Павлу Фуксу. Нацбанк зазначав, що потенційні покупці не надали необхідних документів для перевірки інвесторів щодо відповідності вимогам законодавства України.

ПІБ заснований в 1992 році. Російський ВЕБ є власником 99,7% його акцій. За даними Нацбанку України, на 1 квітня 2017 року банк посідав 13-е місце за розміром активів серед 90 банків, що діяли в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА