15:57 22.09.2017

Харківська обладміністрація підписала три меморандуми про співпрацю з міжнародними організаціями

1 хв читати
Харківська обладміністрація підписала три меморандуми про співпрацю з міжнародними організаціями

У рамках IX Міжнародного економічного форуму "Інвестиції. Інновації. Харківські ініціативи" в п'ятницю в Харкові відбулося підписання трьох меморандумів про співпрацю Харківської обласної державної адміністрації та міжнародних організацій.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", два підписаних документи (меморандум про співпрацю між обладміністрацією, Асоціацією приватних роботодавців та Міжнародною Радою шведської промисловості (NIR) і меморандум про співпрацю між обладміністрацією, Асоціацією приватних роботодавців і Українсько-німецьким фондом) передбачають проектну підтримку малого та середнього бізнесу.

Третій меморандум передбачає співпрацю між Харківською обладміністрацією та Українською асоціацією шовкового шляху "SilkLink", що допомагає складати інвестпроекти відповідно до вимог китайської сторони.

Крім того, на форумі були підписані меморандуми про розширення співпраці між Харківським національним технічним університетом сільського господарства і ТОВ "Укрфармінг" (офіційним дистриб'ютором виробника агротехніки, компанії "Case IH"), а також про стратегічне партнерство між "Харківським тракторним заводом" і НТУ "ХПІ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА