18:28 22.09.2017

З території армійського складу, де детонують боєприпаси, евакуюють особовий склад

1 хв читати
З території армійського складу, де детонують боєприпаси, евакуюють особовий склад

Нині відбувається евакуація особового складу однієї з дислокованих у Донецькій області військових частин, на складі якої в Нікольському районі області через поле, що горить поблизу, почали детонувати боєприпаси, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Наразі триває евакуація особового складу та вживаються заходи щодо локалізації пожежі", - йдеться в оприлюдненому в п'ятницю ввечері на сайті оборонного відомства повідомленні.

У Міноборони уточнили, що в п'ятницю, близько 15:00, поблизу н. п. Новоянисоль під час пожежі на полях сільськогосподарських виробників сталося перекидання полум'я на територію військового складу однієї з військових частин, яка дислокується у зазначеному районі, внаслідок чого на об'єкті виникла пожежа.

Раніше в Нацполіції України повідомляли, що правоохоронці оточили територію і забезпечують її охорону, щоб люди не потрапили у вогняну пастку, а рятувальники ДСНС зараз борються з вогнем. "Даних про постраждалих на цей час немає", - інформують у правоохоронному відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА