13:34 24.09.2017

Глава МЗС КНДР: спрямування північнокорейських ракет на США "можна вважати вже неминучістю"

2 хв читати
Глава МЗС КНДР: спрямування північнокорейських ракет на США "можна вважати вже неминучістю"

Спрямування північнокорейських ракет на США є "вже неминучістю", оскільки є реакцією на "суїцидальну місію" американського президента Дональда Трампа, заявив глава МЗС КНДР Лі Ен Хо.

"Цей чоловік спробував образити найвищу гідність моєї країни, назвав нас любителями ракет. Зробивши це, він припустився величезної помилки. Тепер спрямування наших ракет на континентальну територію Сполучених Штатів можна вважати вже неминучим", – сказав він, виступаючи з трибуни Генеральної Асамблеї ООН.

"Сам Трамп йде на суїцидальну місію. Якщо ні в чому не винні життя в США будуть втрачені внаслідок цієї суїцидальної атаки, винен у цьому буде тільки Трамп", – продовжив міністр закордонних справ Північної Кореї.

Лі Ен Хо навів слова лідера КНДР Кім Чен Ина, де той заявив, що змусить Д.Трампа "дорого заплатити за його промову, в якій президент США обіцяв повністю ліквідувати КНДР".

"Можливо, Трамп був не в курсі, що слова, які вилетіли з його рота, будуть пов'язані тяжкими наслідками, які стануть значно серйознішими, ніж просто слова, значно серйознішими, ніж те, що він собі уявляє і до чого він готовий", – процитував міністр слова глави Північної Кореї.

Раніше президент США Д.Трамп у своєму виступі на Генеральній Асамблеї ООН знову назвав Кім Чен Ина "космонавтом-самогубцем" (Rocket Man – букв. ракетна людина, ІФ) і пообіцяв повністю знищити КНДР, якщо це буде необхідно для захисту союзників США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА