13:50 27.09.2017

Кабмін перейменував 4 райадміністрації у Донецькій та Чернігівській областях

1 хв читати
Кабмін перейменував 4 райадміністрації у Донецькій та Чернігівській областях

Кабінет Міністрів України перейменував чотири районних державних адміністрації в Донецькій та Чернігівській областях.

Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні в середу. "Відповідно до закону про декомунізацію, уряд затвердив перейменування окремих населених пунктів і районів, зокрема в Донецькій і Чернігівській областях", - йдеться в повідомленні

Зокрема, в Донецькій області: Артемівська райдержадміністрація була перейменована на Бахмутську, Червоноармійська - на Покровську, Тельманівська на Бойківську, а також в Чернігівській області Щорську - на Сновську.

Як повідомлялося, 23 вересня 2015 року міська рада Артемівська Донецької області прийняла рішення про перейменування цього населеного пункту і повернення його історичної назви - Бахмут.

12 травня 2016 року Верховна Рада України перейменувала ще 124 населених пункти та району в Україні в рамках дії закону про декомунізацію. Зокрема, в Донецькій області місто Красноармійськ стало Покровським, відповідно Красноармійський район перейменовано на Покровський, а смт Тельманове та Тельманівський район, що розташований на непідконтрольній уряду території - на смт Бойківський і Бойківський район відповідно. У Чернігівській області місто Щорс перейменовано на місто Сновськ, Щорський район став Сновським.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА