18:28 29.09.2017

Поблизу Талаківки поранений український військовий

1 хв читати

Унаслідок обстрілів із боку незаконних збройних формувань у понеділок біля смт Талаківка Кальміуського району м. Маріуполя дістав поранення український військовослужбовець.

"Близько 14-ї години неподалік Талаківки внаслідок обстрілу нашого опорного пункту з автоматичного гранатомета дістав поранення один український військовослужбовець", - повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в п'ятницю.

Як зазначено в повідомленні, доба в районі проведення АТО розпочалась інтенсивними обстрілами українських позицій на донецькому напрямку. "Вночі, неподалік селища Піски, бойовик з великокаліберних кулеметів обстріляли наші опорні пункти. А з 5-ї ранку і впродовж години російсько-окупаційні війська випустили 13 мін калібру 120 мм, 19 мін калібру 82 мм і близько 20 снарядів із танка по укріпленнях сил АТО на підступах до Авдіївки. Наші бійці жорстко відповіли ворогові. Також зранку майже три години проросійські найманці стріляли з 82-мм мінометів, гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу шахти Бутовка. Вже вдень під ворожим вогнем знову опинились наші позиції біля Авдіївки та Кам'янки", - повідомляється у зведенні станом на 18:00 п'ятниці.

На приморському (маріупольському) напрямку бойовики від початку доби двічі обстрілювали з гранатометів українські укріплення біля с. Водяне Новоазовського району Донецької області. Факти застосування ворогом великокаліберних кулеметів зафіксовані і в районі с. Павлопіль Новоазовського району.

На луганському напрямку від початку доби зберігалася тиша.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА