16:27 01.10.2017

В Авдіївці відновлено 68 постраждалих від обстрілів приватних будинків

1 хв читати
В Авдіївці відновлено 68 постраждалих від обстрілів приватних будинків

Сім приватних будинків у м. Авдіївка Донецької області з числа постраждалих унаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань наразі відновлюються, 68 вже відновлено, повідомляє голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"У Авдіївці 68 приватних будинків, що були пошкоджені внаслідок обстрілів російсько-терористичними бандами, відновлено, на 7 нині проводяться ремонтні роботи", – написав П.Жебрівський на своїй сторінці в соцмережі Facebook у неділю.

За його словами, бригади з числа співробітників ДСНС, працюють над відновленням житла з 5 серпня. Щоб до морозів полагодити людям пошкоджене житло, з обласного бюджету виділили кошти на будівельні матеріали; частину необхідного дають і міжнародні організації, зокрема Червоний Хрест.

"Поставив перед військово-цивільною адміністрацією Авдіївки та ремонтними бригадами задачу: там, де у будівлях мешкають літні люди, яким нікому допомогти, ремонтувати комплексно – не лише відновлювати пробиті уламками дахи, фасади, склити вікна, а й проводити внутрішні роботи", – додав П.Жебрівський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА