14:50 02.10.2017

Глава МВС: Звинувачення проти Трояна розсипалися

2 хв читати

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що всі звинувачення проти заступника міністра внутрішніх справ України Вадима Трояна є надуманими і не мають ніякої слідчої та судової перспективи.

"Дійсно, у Трояна (заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян - ІФ) було проведено обшук. У рамках цього обшуку мічені гроші, які начебто йому передали, знайдено не було, після чого ті звинувачення, які стосовно нього були, розсипалися", - сказав А.Аваков на брифінгу в Києві в понеділок.

Міністр розповів, що було затримано помічницю В.Трояна і ще двох осіб, які обговорювали між собою матеріали однієї з кримінальних справ, до якої В.Троян не мав безпосереднього відношення. На думку міністра, ця справа не має перспективи.

"Троян перебуває на роботі, виконує свої службові обов'язки і сподіваюся, що виконуватиме їх чесно і гідно, як і раніше", - сказав А.Аваков.

Як повідомлялося, раніше за підозрою в систематичному вимаганні із загрозою життю та здоров'ю у представника одного з підприємств було затримано трьох осіб, зокрема помічника заступника міністра внутрішніх справ України (за даними ЗМІ - В.Трояна) і заступника керівника громадської організації "Цивільний корпус "Азов". У зв'язку з цим було проведено 13 обшуків, у тому числі і удома у В. Трояна.

Пізніше в СБУ заявили, що В.Троян не є підозрюваним у цій справі, а інформація про його можливу причетність до протиправної діяльності виявилася недостовірною і не підтвердилася.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА