18:07 02.10.2017

Бойовики у зоні АТО в понеділок 9 разів порушили перемир'я

1 хв читати
Бойовики у зоні АТО в понеділок 9 разів порушили перемир'я

Незаконні збройні формування в зоні АТО на Донбасі з півночі до 18:00 понеділка 9 разів порушили перемир'я, втрат серед українських військових немає, повідомили в штабі АТО.

"Загалом з півночі незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир'я. На вогневі провокації наші військові 7 разів оперативно і жорстко відповідали противнику. З початку доби втрат серед українських захисників немає", - зазначено у зведенні прес-центру штабу АТО на сторінці в соцмережі Facebook у понеділок увечері.

"За інформацією штабу, вранці бойовики били з великокаліберних кулеметів і протитанкових гранатометів по позиціях сил АТО у Широкиному, Водяному і Павлополі на приморському напрямку.

Крім того, близько 10:30 під час обстрілу опорних пунктів сил АТО поблизу Мар'їнки, бойовики також обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів житловий сектор цього селища. "Унаслідок влучень у цивільну будівлю загорівся дах, були пошкоджені вікна і стіни", - зазначено у звіті.

На донецькому напрямку бойовики двічі з кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь на підступах до Майорська, а також поблизу Пєсків і Невельського.

На луганському напрямку вночі НЗФ застосовували міномети калібру 82 міліметри неподалік Кримського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА