09:42 04.10.2017

Кабмін має намір схвалити підписання угоди з Молдовою про спільний контроль на кордоні

2 хв читати
Кабмін має намір схвалити підписання угоди з Молдовою про спільний контроль на кордоні

Кабінет Міністрів України на засіданні 4 жовтня має намір схвалити підписання угоди з Молдовою про спільний контроль осіб, транспортних засобів, товарів та предметів у спільних пунктах пропуску через українсько-молдовський державний кордон, а також затвердити порядок та умови надання субвенції місцевим бюджетам для підтримки територій, що постраждали в результаті конфлікту на сході України.

Згідно з порядком засідання, розміщеним на сайті уряду, ці питання на засіданні представлять міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і міністр із питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, відповідно.

Кабмін має намір розглянути завершення реалізації проекту створення національної супутникової системи зв'язку.

Уряд має намір виділити кошти для здійснення першочергових невідкладних заходів, пов'язаних із запобіганням виникненню надзвичайної ситуації у зв'язку із затопленням шахт Первомайськ-Стахановського вуглевидобувного регіону Луганської області.

Кошти планується виділити на проведення робіт з відновлення й капітального ремонту пошкодженої в результаті пожежі і вибухів снарядів інфраструктури військової частини в Балаклії (Харківська область).

Планується затвердити порядок примусової реалізації майна для погашення заборгованості перед ПАТ "НАК "Нафтогаз України" і його дочірніми підприємствами, які постачали природний газ на підставі ліцензії.

Уряд має намір розглянути деякі питання спрямування частини суми перевиконання загального обсягу митних платежів за липень 2017 року на забезпечення функціонування контролюючих органів.

Планується затвердити порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки державного підприємства "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод імені О. М. Макарова" на погашення заборгованості із заробітної плати.

Також уряд планує виділити кошти для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, які загинули під час участі в антитерористичній операції, і особам, які отримали інвалідність.

Кабмін має намір затвердити фінансовий план державного підприємства "Укрхімтрансаміак" на 2017 рік.

Уряд планує затвердити типові положення про заклади соціальної підтримки сімей, дітей та молоді.

Крім того, уряд має намір розглянути кадрові питання.

Початок засідання під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00.

Після засідання запланована прес-конференція міністра екології та природних ресурсів Остапа Семерака та першого заступника міністра аграрної політики і продовольства Максима Мартинюка на тему "Відкриття мисливського сезону. Нові підходи до утвердження лімітів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА