20:52 06.10.2017

У Мексиці застрелили мера на ім'я Сталін

2 хв читати

У мексиканському місті Парачо в штаті Мічоакан на заході країни група невідомих застрелила мера на ім'я Сталін Санчес Гонсалес. Про смерть градоначальника повідомив на своїй сторінці в Twitter губернатор штату Сільвано Ауреолес.

"Мої найщиріші співчуття родичам і друзям мера Парачо Сталіна Санчес Гонсалеса, який сьогодні був позбавлений свого життя", - написав він.

Мексиканське видання Provincia уточнює, що вбивство сталося вранці в п'ятницю, 6 жовтня, недалеко від резиденції мера. На градоначальника напали кілька озброєних людей, що пересувалися на автомобілі. Видання також наводить свідчення очевидців події. Вони повідомили, що нападників було не менше п'яти осіб, в руках у них було довгоствольна зброя.

Губернатор штату в своєму Twitter також зазначив, що доручив кинути всі сили на те, щоб знайти і покарати винних у вбивстві Сталіна Санчеса Гонсалеса. "Безкарність не пройде!", - запевнив він.

Дітей в честь лідерів СРСР називали прихильники лівих партій по всьому світу. У квітні 2017 року на виборах президента Еквадору переміг кандидат від правлячої партії Ленін Морено. Ім'я в честь Леніна отримав і терорист Ілліч Рамірес Санчес (Карлос Шакал),який народився в родині марксиста з Венесуели. Його рідних братів звали Володимир і Ленін. Впливовий нікарагуанський політик, колишній глава служби держбезпеки носить ім'я Рейнальдо Грегоріо Ленін Серна Хуарес. Його брат отримав від батьків ім'я Енгельс, а сестра - Крупська. Ім'я вождя ВКП(б) також носять футболісти з Еквадору Ленін Порошо і Ленін де Хесус, з Гондурасу - Куарол Ленін Арзу Флорес і з ПАР - Ленін Стінкамп, еквадорський дзюдоїст Ленін Пресіадо, індійський політичний активіст Ленін Рагуванші і поетеса Лалита Ленін, домініканський боксер Гілберт Ленін Кастільо і панамський баскетболіст Ленін Альберто Пікота.

Політик з Індії, колишній мер міста Ченнаї, носить ім'я Мутхувел Карунанідхі Сталін. У 1990-х роках був відомий гравець в американський футбол Сталін Колінет, кілька років тому закінчив кар'єру колумбійський футболіст Сталін Мотта, а баскетболіст з Колумбії Сталін Ортіз ще продовжує виступи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА